1-7 MART MUHASEBE HAFTASI KAPSAMINDA ORDU VALİSİ SEDDAR YAVUZ ZİYARET EDİLDİ.

 

Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ, ve Yönetim Kurulu Üyeleri, her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan, “Muhasebe Haftası” etkinlikleri çerçevesinde ilk olarak Ordu Valisi Seddar YAVUZ’u makamında ziyaret ettiler.
Ziyarete Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ ve Beraberinde Başkan Yardımcısı Ercan YURTTAŞ, Oda Sekreteri Mehmet Ender Sönmez, Oda Saymanı Orhan Murat GÜR, Denetleme Kurulu Başkanı TUNCAY UZUNÇAKMAK, Disiplin Kurulu Başkanı Murat BAŞARAN SAĞRA katıldı.

Oda Başkanı Bahadır BAŞ ve Yönetim Kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Vali Seddar YAVUZ konuşmasında, ‘‘Kayıt altına alınmış bir ekonominin, vergilenmiş bir kazancın ve buna bağlı olarak verginin tahsil edilmesinin bir tamamlayıcı unsurudur. Yanlış hesap yapma Muhasebeciye de zamanla maddi manevi külfetler getirmeye başladı. Bu nedenle arkadaşlarımız daha bir dikkatli, mevzuatı daha iyi takip ederek işini yapmak durumunda kalıyorlar. O nedenle sizleri de kutluyorum başarılarınızın devamını diliyorum.’’ Dedi.


Ziyarette konuşan Oda Başkanı Bahadır BAŞ, "her yıl 1-7 Mart tarihlerinde ‘Muhasebeciler Günü’nü çeşitli etkinlikler ile kutlandığını ifade etti.
1 – 7 Mart Muhasebe Haftası etkinlikleri hakkında bilgiler veren Oda Başkanı Bahadır BAŞ; Ordu Valisi Seddar YAVUZ’un göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum’’. dedi. 
Oda Başkanı Bahadır BAŞ ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ziyaretleri sırasında yaptıkları açıklamalarda, muhasebecilik ve mali müşavirlik mesleğinin genel durumu hakkında çeşitli bilgiler verdi.